dimecres, 22 de maig del 2013

Una plata d'enciam ben amanida...

Com diu la cançó: una plata d'enciam ben amanida, ben amanida, una plata d'enciam ben amanida amb oli i sal! Doncs això és el que hem fet els Taurons, una amanida amb productes del petit hort del pati...(tomàquets, enciam i raves). Hem comprovat el que ja sabíem que l'enciam i els raves tenen arrels. També hem tocat, olorat, tastat i observat que l'enciam té una sava blanca. Fins hi tot hem guardat les arrels a la classe per veure com es pudreixen.

Ara estem treballant al voltant d'un centre d'interés: el supermercat i estem portant capses i pots, però el perquè ja us ho explicarem un altre dia. Avui us parlarem del taller de cuina: l'amanida. Com que ja són molt grans i ja saben tallar, doncs cadascú es va preparar una amanida. Amb tots els passos com els grans cuiners i cuineres! Collir, rentar, tallar, amanir i tastar!



Alguns nens i nenes han tastat l'amanida per primera vegada i l'han trobada molt bona, així ès que aprofiteu que les criatures us ajudin a la cuina per fer amanida i després fer un àpat deliciós! 
Mmmmmm, que bo i que sa! 
I aquí més fotos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada